VariSuite

Palvelutarpeiden täyttäminen konfiguroitavien tuoteyksilöiden avulla

Tänään jatkamme blogisarjaamme aiheesta: miten huolehtia konfiguroituvan tuotteen palvelutarpeista


Tässä jutussa jatkamme blogisarjaa konfiguroituvien tuotteiden perusteiden läpikäynnistä.

Jos törmäät tähän juttusarjaan ensimmäistä kertaa, löydät sarjaan liittyvät aikaisemmat kirjoitukset tästä:

miten-huomioit-ja-taytat-palvelutarpeet-blog-variantum

Aiemmissa kirjoituksissa kävimme läpi konfiguroitavien tuotteiden suunnittelun, myynnin ja valmistuksen näkökulmia. Tänään syvennymme seuraavaan tärkeään aiheeseen ja keskitymme siihen, miten konfiguroitavat tuotteet voivat täyttää palvelutarpeet.

Kun konfiguroitava tuote on suunniteltu, myyty, valmistettu ja toimitettu asiakkaalle, alkaa tuotteen elinkaaren seuraava vaihe: huolto, palvelu ja jälkimarkkinointi sekä lisämyynti. Tässä vaiheessa on erittäin tärkeää, että huolto- ja palvelutiimit voivat hallita ja ylläpitää kunkin asiakkaalle toimitetun tuoteyksilön teknisiä ja palvelullisia tietoja saumattomasti, oli sitten kyse sopivista varaosista, viimeisimmästä ohjelmistopäivityksestä tai muusta tärkeästä tiedosta. Heidän täytyy pystyä löytämään tarvittavat tiedot nopeasti, olivatpa he sitten kotitoimistossa tai kentällä asiakkaan luona.

VariSuite tarjoaa ratkaisun tähän haasteeseen. Se mahdollistaa kaikkien olennaisten tietojen keräämisen tuoteyksilön tasolla suunnittelusta, myynnistä ja valmistuksesta. Ohjelman avulla pidät huolen, että kaikki lopulliset muutokset on huomioitu asiakkaalle toimitetun tuoteyksilön osalta. Lisäksi VariSuite tukee teknisten yksityiskohtien nopeaa löytämistä kenttähuoltoa varten. Tarvittavat dokumentit ja tuotetiedot, kuten käyttöohjeet ja ympäristösertifikaatit, ovat helposti ja ajantasaisesti saatavilla.

VariSuite mahdollistaa varaosien hallinnan ja muutosten seurannan, mikä on erityisen tärkeää pitkäikäisissä tuotteissa. Ajantasaisen tiedon avulla huolto- ja palvelutiimit voivat myös analysoida tuotteiden komponentteja ja trendejä, mikä auttaa heitä kehittämään tuotteita edelleen asiakaspalautteen ja datan perusteella. Tämä taas osaltaan tuo yritykselle myös myyntimahdollisuuksia, esimerkiksi modernisointipalveluiden puitteissa tai kokonaan uusien korvaavien – parempien tuotteiden markkinoinnissa!

Kaiken tämän yritykset voivat saavuttaa VariSuiten Trace -ominaisuuden avulla. Tracen avulla myös tyypillisesti kytketään tuotteen tarvittavat tekniset tiedot erilaisiin järjestelmiin, kuten IoT- ja EAM-, sekä Field Service Management -järjestelmiin. Lisäksi VariSuitesta löytyy optiona analytics API, joka tarjoaa integraatiomahdollisuuden liiketoiminnan analysointijärjestelmiin, kuten Microsoft Power BI, QlikSense ja Tableau.

Kokonaisuudessaan VariSuite tekee huollon ja palvelun hallinnasta vaivatonta ja tehokasta koko tuotteen elinkaaren ajan. Näin varmistetaan, että asiakkaat saavat laadukasta palvelua ja että tuote toimii parhaalla mahdollisella tavalla sen koko elinkaaren ajan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että VariSuite on avain menestyksekkääseen konfiguroitavien tuotteiden hallintaan. Se parantaa huolto- ja palvelutoiminnan tehokkuutta, lisää asiakastyytyväisyyttä ja pidentää tuotteiden elinkaarta sekä mahdollistaa uusia tuoteinnovaatioita ja -kehitystä!

Mikäli yrityksessäsi tämä asia on ajankohtainen, älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme!

Similar posts

Get notified on new insights from Variantum!

Be the first to know about the latest news to build or reimagine your service or product offering with the knowledge of today’s Offering Management capabilities!

Subscribe our newsletter by filling in your basic contact information here: (we'll not spam you on weekly basis!)